Skip to content

Over ons

Chaletvisie

Ervaren makelaars met visie

Onze focus ligt op u en uw recreatiewoning. Doordat wij niets anders doen dan de verkoop en aankoop van recreatiewoningen zijn wij bekend met de allerlaatste ontwikkelingen in de markt. Daardoor kunnen wij u het beste advies geven. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. 

Betrouwbare service

Vertrouwen in de makelaar is het belangrijkste kernwoord van de dienstverlening. U heeft niets aan mooie woorden en grote beloften. Wij vertellen u liever de waarheid en geven vanuit dat perspectief een gedegen en eerlijk advies waar u verder mee kunt.

Persoonlijke aandacht

Vanaf het eerste tot het laatste contactmoment heeft u bij ons één vast aanspreekpunt. Bij ChaletVisie houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen van uw recreatiewoning.

Professioneel advies

Wij zijn al enige jaren actief in de recreatiemarkt en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en wet en regelgeving. Ook projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht voor de verkoop van het project.

Direct contact?

Onze makelaars

Bent u geïnteresseerd in een park of een specifiek chalet? Neem dan even contact op met onze makelaars. Zij staan voor u klaar en ze vertellen u graag wat ze voor u kunnen betekenen.
Nancy de Vries - Roelands
Nancy de Vries - Roelands
Recreatiemakelaar

+31 (0)6 526 460 72

Chaletvisie recreatiemakelaar vakantiewoning verkopen kopen portret 080
Niels Hoogendijk
Recreatiemakelaar


+31 (0)6 572 755 83

Chaletvisie

Al jaren een begrip

Door ons brede netwerk in de recreatiesector kunnen wij u het beste advies geven over de verkoop of aankoop van uw woning. Ook kunnen wij meedenken in de verhuur, inrichting of nieuwe recreatiewoning.

0

Transacties 2022

0

Locaties in Nederland

0

Cijfer van klanten